Vásárlási útmutató

Mennyibe kerül a szállítás?

Az internetes nyomkövetési szolgáltatással választott küldeményért 3,90 €-t, a nyomkövetési szolgáltatás nélküli küldeményért pedig 1,50 €-t számítunk fel. A fizetés utánvéttel, előre történő banki utalással vagy online bankkártyás fizetéssel lehetséges. Az egyéb szállítási költségeket cégünk fedezi.

Az árkedvezményekkel együtt 39,90 €-t meghaladó rendelésekért nem számolunk fel postaköltséget és csomagolási díjat. Különleges ajánlatok esetén ez a feltétel indoklás nélkül megváltoztatható vagy ideiglenesen helyettesíthető más feltételekkel.

Mennyibe kerül a szállítás?

Hogyan fizethetek a mágnesekért?

A fotómágnesekért az alábbi módok valamelyikével fizethet:

Online bankkártyás fizetés - a fizetés fizetési kapun történő gyors és biztonságos módja

Fizetés banki átutalással - a fizetés a Megrendelő bankszámlájáról történő utalással valósul meg

Hogyan fizethetek a rendelésért?

Mikor kapom meg a fotómágneseket?

Az Ön által rendelkésünkre bocsátott fényképek alapján történő hűtőmágnesek elkészítésének és szállításának ideje legfeljebb három munkanap. Ha úgy dönt, hogy banki átutalással fizet előre, akkor a gyártási időt attól a naptól számoljuk, amikor a fizetés jóváírásra kerül a számlánkra.

Az megrendelt termék feladásáról e-mailben. Az üzenetben megtalálja a csomag küldeményazonosítóját is, amely alapján nyomonkövetheti rendelését a kézbesítő weboldalán.

Mikor kapom meg a fotómágneseket?

Szerkesztenem kell nyomtatás előtt a fényképeket?

Ha rendszeresen szerkeszt fényképeket, akkor pontosan tudja, hogyan kell javítani a fényképeket. Ha azonban nincs tapasztalata a fényképek szerkesztésében, akkor jobb, ha az eredeti állapotban küldi el őket - gondoskodunk róla, hogy a fotói a lehető legjobbak legyenek..

Nem kell előzetesen foglalkoznia a fénykép méreteivel, a megrendelés során egyszerűen levághatja azt a megfelelő méretre közvetlenül a weboldalunkon.

A számítógépről, mobiltelefonról vagy közvetlenül az Instagramról vagy más alkalmazásokból feltöltött fényképeit a lehető legmagasabb minőségben nyomtatjuk félig matt fotópapírra, és 0,4 mm vastag rugalmas mágneses fóliára ragasztjuk.

Szerkesztenem kell nyomtatás előtt a fényképeket?

Panaszt tehetek a mágnesekkel kapcsolatban?

Nekünk nagyon fontos az Ön maximális elégedettsége, a legjobbat szeretnénk ügyfeleink számára nyújtani. Ha nem lenne elégedett a hűtőmágneseinkkel, úgy reklamációval élhet..

Valamilyen okból nem tetszik Önnek az általunk készített termék? Nem probléma, 30 napon belül visszaküldheti,, mi pedig további kérdések nélkül visszautaljuk az összeget az Ön számlájára.

Panaszt tehetek a mágnesekkel kapcsolatban?

Hol találok további információkat?

A hűtőmágnesek vásárlása előtt, kérjük, olvassa el figyelmesen az üzleti feltételeket. Láthatja azt is, hogyan gondoskodunk a rendelés során megadott személyes adatainak a biztonságáról. Ne felejtsen el megismerkedni azokkal a sütikkel, amelyeket rendszeresen használunk webáruházunkban a kínált szolgáltatások egyszerűsítése érdekében.

Bővebb információkért kattintson a GYIK-re.

Hol találok további információkat?

Postaköltség csak 1,50 EUR

Minden egyszerű levélküldeményhez

Általában egy héten belül

Gyors gyártás és szállítás

Minőségi fotópapír

Félig matt fotópapírra nyomtatunk

Mágneses fólia

Rugalmas mágneses fóliát használunk