Impresszum

A www.megnito.hu webshopot a DOKI DOKI s.r.o. üzemelteti

Üzleti cím a Cseh Köztársaságban:
DOKI DOKI s.r.o., Goetheho 1077/23, 160 00 Praga 6 - Bubenec, Cseh Köztársaság

A cég képviselője, ügyvezető:
Jiri Sefranek, E-mail: jsefranek@dokidoki.cz

Kapcsolat:
megnito@dokidoki.cz

Kereskedelmi nyilvántartás:
A társaság a kereskedelmi nyilvántartásban a C 343954 szám alatt van bejegyezve a prágai városi bíróságon vezetve.

Adószám (DIČ):
A cég a Cseh Köztársaság adóhivatalában van nyilvántartva a CZ09878980 azonosítószám alatt.

Felelősség vállalása a web tartalmáért:

Felhívjuk a figyelmét, hogy az üzlet weboldalán szereplő információk néhány esetben harmadik féltől lettek átvéve, ezek ténybeli, vizuális és műszaki pontatlanságokat vagy tipográfiai hibákat tartalmazhatnak. Az üzlet üzemeltetője nem köteles ellenőrizni harmadik fél adatait. Ezek értesítés nélkül frissíthetők. A weboldalon leírt termékeket és szolgáltatásokat bármikor, értesítés nélkül megváltoztathatjuk, és nem garantáljuk azok tartalmának pontosságát. Az információk törlésére vagy blokkolására vonatkozó kötelezettségeket a törvény nem érinti, és a felelősség csak a jogsértés pillanatától lehetséges.

Felelősség vállalása a linkekért:

Nem vállalunk felelősséget a harmadik felek szolgáltatásaihoz vezető linkekért, és nem vállalunk felelősséget a külső tartalmakért. A linkelt oldalak tartalmáért mindig a felelős szolgáltató vagy üzemeltető felel. A linkek közzétételkor ellenőrizve lettek a jogsértések és az illegális tartalmak szempontjából. Amint jogsértést észlelünk, azonnal eltávolítjuk az érintett linkeket.

Copyright:

A webshop tartalmára a szerzői jogi törvények vonatkoznak. A sokszorosításhoz, módosításhoz, terjesztéshez és a szerzői jogi törvény hatályán kívüli bármely felhasználáshoz az online áruház üzemeltetőjének írásbeli hozzájárulása szükséges. A letöltés és másolás csak magán, nem kereskedelmi használatra engedélyezett. Tilos a szerzői jog által védett képeket harmadik felektől reprodukálni. Az online áruház tartalmát az üzemeltető vagy az interneten szabadon elérhető képforrásokból készítette. Ha tudomására jut a szerzői jogok megsértése, kérjük, ossza meg velünk. Amint a törvény megsértését észleljük, azonnal eltávolítjuk az ilyen tartalmat.

Postaköltség csak 990 Ft

Minden egyszerű levélküldeményhez

Általában egy héten belül

Gyors gyártás és szállítás

Minőségi fotópapír

Félig matt fotópapírra nyomtatunk

Mágneses fólia

Rugalmas mágneses fóliát használunk