Gyakran ismételt kérdések a hűtőmágnesek gyártása során

Az Önök által küldött kérdésekből elkészítettük a fotómágnesek nyomtatásával és előállításával kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdések listáját, mindegyikre a lehető legjobban és legrészletesebben igyekszünk válaszolni. Itt található a gyakran ismételt kérdések listája (GYIK):

A nyomkövetési szolgáltatással választott ajánlott küldeményért 2 490 Ft-t, az egyszerű postai, nyomkövetés nélküli küldeményért pedig csak 990 Ft-t számolunk fel. A fizetés banki átutalással vagy bankkártyával online előre történik.

Azoknál a megrendeléseknél, ahol a termékek értéke a kedvezmények után meghaladja a 14 000 Ft, nem számolunk fel postaköltséget és csomagolási díjat.

Promóciós ajánlatok esetén ezek a feltételek indoklás nélkül módosíthatók, és ideiglenesen más feltételekkel helyettesíthetők.

A hűtőmágnesekért számos módon fizethet: bankkártyával online - gyors és biztonságos módszer a fizetési kapun keresztül, banki átutalással - a megrendelést előre fizeti a bankszámlájáról történő átutalással vagy PayPal segítségével.

Annak érdekében, hogy elég időnk legyen a fotomágnesek előállításához az Ön által rendelkezésre bocsátott fényképek alapján, öt munkanapot tartunk fenn a termék legyártására és kiszállítására. Ha úgy dönt, hogy banki átutalással fizet előre, akkor a gyártási időt attól a naptól számítjuk, amikor a megrendelés összege jóváírásra kerül a számlánkon.

Tapasztalatból tudjuk, hogy a probléma az esetek túlnyomó többségében a lézbesítő személye. Sok esetben a problémát a küldemény megérkezéséről szóló értesítés kézbesítésének elmulasztása jelenti. Ha a nyomkövetéssel ellátott ajánlott küldeményt választotta, elküldjük Önnek e-mailben a küldeményazonosítót a kézbesítő weboldalának az elérhetőségével, ahol nyomon követheti a küldeményt. Ellenőrizheti, hogy hol tart épp a küldemény. Ha a probléma továbbra is fennáll, vegye fel velünk a kapcsolatot a megnito@dokidoki.cz címen. Panaszt tehetünk az elveszett ajánlott küldemény kézbesítésének elmaradására, a panasztétel időtartama általában 21 naptári nap.

Jelenleg csak előre meghatározott méretű, négyzet alakú fotómágneseket kínálunk. 5x5 cm, 7x7 cm és 10x10 cm méretek közül választhat.

A hűtőmágnesek elkészítéséhez megfelelnek a digitális fényképezőgéppel és mobiltelefonnal készített egyszerű képek. Fel tudjuk dolgozni az Instagramból vagy más applikációból feltöltött képeket is, elég csak bejelentkezni, és kiválasztani a kívánt képeket. Nem szükséges szerkesztenie előtte az egyes képeket, a megfelelő méreteket egyszerűen beállíthatja a weboldalunkon a rendelés során.

Fényképeit a legjobb minőségben, félig matt fotópapírra nyomtatjuk, ezt követően azokat 0,4 mm vastagságú rugalmas mágneses fóliára applikáljuk. A mágneses fólia könnyen áthelyezhető és nem sérti fel a felületet. A mágnes jól megtapad a hűtőszekrény, digesztor, fém ajtótok stb. felületén.

A fotómágnesek számát a rendeléskor nem korlátozzuk. Csak Önön múlik, mennyi hűtőmágnest szeretne készítetni a saját fényképeivel.

Nekünk fontos az Ön teljes mértékű elégedettsége, ügyfeleinknek a legjobbat szeretnénk nyújtani. Amennyiben nem lenne elégedett a fotómágneseinkkel, panasztételi lehetőséget kínálunk fel Önnek. Nem tetszik Önnek az általunk elkészített termék? Nem probléma, 30 napon belül visszaküldheti nekünk, ezt követően pedig további kérdések nélkül visszatérítjük pénzét az Ön számlájára.

Nem találta meg a választ a kérdésére a kérdéslistában (GYIK)?
Nem probléma, írjon nekünk, és mi a lehető leghamarabb kapcsolatba lépünk Önnel.

Postaköltség csak 990 Ft

Minden egyszerű levélküldeményhez

Általában egy héten belül

Gyors gyártás és szállítás

Minőségi fotópapír

Félig matt fotópapírra nyomtatunk

Mágneses fólia

Rugalmas mágneses fóliát használunk