Hűtőmágnesek kifizetési módjai

Az online kártyás fizetés az egyik leggyorsabb és legegyszerűbb fizetési mód. A fizetés megtörténtéről rögtön tájékoztatást kap, az így kifizetett rendelések azonnal mennek gyártásra.

A fizetés egy biztonságos, magasszintű (3D Secure) védelmet nyújtó fizetőkapun keresztül történik. A kártya adataihoz nekünk nincs hozzáférésünk, azokat sehol sem tároljuk. Ráadásul a kártyás fizetést nagyon könnyű a banknál megreklamálni.

Ez a fizetési mód internetes fizetést támogató bankkártyához kötött. Fizetéskor csak a kártya adatait kell megadnia (kártyaszám, lejárati dátum, háromjegyű CVC-kód) és jóvá kell hagynia a kifizetést.

A Google Pay online fizetési mód az Android rendszerű mobiltelefonokban párosított bankkártyával rendelkező ügyfelek valamint a Google Chrome felhasználók számára alkalmas.

Ez a fizetési mód díjmentes. Egy fokozott védelmű fizetési módról van szó, melynek során a kereskedő nem fér hozzá az Ön banki adataihoz. A tényleges bankkártyaszámot mindig egy virtuális token helyettesíti.

A Google Pay segítségével történő fizetés egyszerűen pénztárcává alakítja az okostelefonját. A bankjának azonban támogatnia kell ezt a fizetési módot.

Az Apple Pay egy biztonságos és kényelmes fizetési mód minden Apple-felhasználó számára. Az Apple Pay fizetés ingyenes. Ez egy fokozott védelmű fizetési mód, melynek során a kereskedő nem fér hozzá az Ön banki adataihoz. A tényleges bankkártyaszámot egy virtuális token védi.

Az Apple Pay Visa és a MasterCard kártyákkal működik a kiválasztott bankokkal való együttműködés keretén belül. Az Ön bankjának támogatnia kell ezt a fizetési módot. A fizetés megerősítéséhez Touch ID vagy Face ID használatával kell hitelesítenie magát.

A PayPal a világszerte használt egyik legbiztonságosabb online fizetési platform, amellyel egyszerűen és biztonságosan fizethet nálunk is. Ez egy fokozott biztonságú fizetési mód, a fizetési adatok üzletünkben soha nem kerülnek tárolásra

Ha rendelkezik PayPal-fiókkal, a PayPal egy kényelmes fizetési mód az Ön számára. Ha nem rendelkezik PayPal-fiókkal, a fizetést megelőzően regisztrálnia kell. A vásárlás értéke azonnal levonásra kerül, a fizetés pedig teljes mértékben védett visszaélésekkel szemben.

Az utánvét még mindig az egyik leggyakrabban használt fizetési mód. Az utánvétes fizetés esetén a megrendelés árát az áru kézbesítése után közvetlenül a postai kézbesítőnek vagy a választott futárszolgálatnak fizeti ki. Az utánvét a választott szállítási módtól függően készpénzzel ill, bankkártyával is fizethető.

Postaköltség csak 990 Ft

Minden egyszerű levélküldeményhez

Általában egy héten belül

Gyors gyártás és szállítás

Minőségi fotópapír

Félig matt fotópapírra nyomtatunk

Mágneses fólia

Rugalmas mágneses fóliát használunk