Hűtőmágnesek kiszállítási lehetőségei

GLS szállítás


Az GLS az egyik leggyorsabb és rendkívül megbízható fuvarozója a küldeményeknek Magyarország egész területén, beleértve a távoli területeket is. A küldeményeket az Ön címére vagy a GLS CsomagPont leadási pontjára kézbesítik, ahol Ön a csomagját az Önnek tetsző időpontban átveheti, anélkül, hogy elkötelezné magát a címére bejelentett kézbesítési időre.

E-mailben vagy SMS-ben tájékoztatjuk Önt a szállítás állapotáról. Természetesen közvetlenül a GLS weboldalán is nyomon követheti csomagja aktuális állapotát.

A küldemény státuszáról vagy kézbesítési dátumáról további információkat kaphat:
Szállítmányok keresése az interneten GLS
Fuvarozói információs vonal: (+36 29) 886 700


A GLS segítségével a legmegbízhatóbb módon juttathatja el csomagjait otthonába. A kézbesítés időpontját a sofőr SMS-ben közli. Ha Ön nem érhető el a kézbesítési címen, a szállító megpróbálja a következő munkanapon kézbesíteni a csomagot, vagy kérheti, hogy a csomagot a legközelebbi leadási ponton adják le. Ekkor e-mailben vagy SMS-ben értesítjük Önt arról, hogy a csomagot letétbe helyezték a kézbesítési ponton.

A kézbesítés során a csomagot egy teljesen más címre is átirányíthatod. Utánvét esetén készpénzzel vagy bankkártyával fizethet a csomagért.

Tapasztalataink szerint a szállítási idő az Ön címére 2-7 munkanap között mozog.

Használja ki a GLS legmegbízhatóbb szállítási módját.. Küldeményét a szerződéses partnerek telephelyein található GLS CsomagPont értékesítési pontok kiterjedt hálózatában veheti át. Összesen több mint 1000 üzlet van szerte Magyarországon..

Önt e-mailben vagy SMS-ben értesítjük, amikor a csomagot a kézbesítési ponton letétbe helyezik. Az üzenet tartalmazza a csomag átvételéhez szükséges PIN-kódot és az esetleges utánvét összegét is. A csomag 5 munkanapon keresztül bármikor átvehető a kiválasztott GLS CsomagPont telephely nyitvatartási idejében.

Tapasztalataink szerint a GLS CsomagPont átvételi pontra történő szállítás ideje 2-7 munkanap között van.

A GLS CsomagPont értékesítési pontjainak teljes listája itt található.Packeta


A Packeta az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb szállítmányozó, amely Magyarország-szerte számos csomagponttal rendelkezik. A Packeta nem csak minőségi szolgáltatásával érdemelte ki népszerűségét, hanem kedvező szállítási árainak köszönhetően is, melyeket az ügyfelek nagyrésze előnyben részesít.

További információk a küldemény státuszáról vagy a kézbesítési dátumáról:
Küldemény nyomonkövetése a Packeta weboldalán
A fuvarozó infóvonala: +36 1400 8806


A Packeta a megrendelt áruk személyes átvételét Magyarország-szerte több, mint 700 csomagponton teszi lehetővé. E-mailben és SMS-ben kap értesítést, ahogy csomagja az átvételi pontra érkezik. Az üzenet egy PIN-kódot is tartalmaz majd, melyre a csomag átvételéhez lesz szüksége. A küldemény a csomagponton 7 naptári napon át kerül megőrzésre.

Csomagját az Ön által választott csomagpont szokásos nyitvatartási idejében veheti át. Az átvételi pontok általában szombaton és vasárnap is működnek. A Packeta csomagpontjai olyan szerződéses üzlethelyiségek, melyek szokásos tevékenységük mellett csomagok átvételét és leadását is lehetővé teszik.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy egyes átvevőpontok nem rendelkeznek kártyás fizető terminállal, így az utánvét során csak készpénzt fogadnak el. Az összes átvevőpontot egy térképen az adott csomagpontra vonatkozó információkkal itt találja.

Tapasztalataink szerint a megrendelt termék szállítási ideje átvevőponton keresztül történő kézbesítés esetén általában 1-3 munkanap.Magyar Posta


A küldeménytípusok széles skálájából kínálunk postai úton történő, nyomkövetés nélküli kézbesítést, illetve ajánlott küldeményként, internetes nyomkövetéssel. Az ismertetett szállítási módok mind árban, mind a kézbesítés módját ill. idejét tekintve eltérnek egymástól.

További információk a küldemény státuszáról vagy a kézbesítési dátumáról:
A küldemény nyomkövetése a Magyar Posta weboldalán
A fuvarozó infóvonala: +36 30 771 9943


Vegye igénybe a Magyar posta szolgáltatását, és kérje a csomag háznál történő személyes átvételét. Használja ki a konkrét címre történő kézbesítés előnyeit Magyarország egész területén.

Ha a kézbesítési címen nem érhető el, a küldeményt a legközelebbi postahivatalban kerül megőrzésre 10 naptári napig, ill. kérheti a csomag újrakézbesítését más időpontban. Erről az állapotról postai kézbesítési értesítő formájában szerez tudomást, amit a kézbesítő a postaládájába dob.

Tapasztalataink szerint a kézbesítés ideje 2-5 munkanap..

Ha a postaköltségen szeretne spórolni, lehetőség van arra, hogy a csomagot sima borítékban küldjük el. Az árut közvetlenül a postaládájába dobják be, így nem kell elmennie a postára, mint ahogy a személyazonosságát sem kell igazolnia. Hogy a postaköltséget minimálisra csökkenthessük, a lehető legnagyobb mértékben csökkentenünk kellett az áruk súlyát és árát - a nehéz, drága és túl nagy csomagok nem küldhetők közönséges küldeményként. Az expedálás nem volt lehetséges, erről a kosárban tájékoztatjuk.

A közönséges levélküldemények nincsenek biztosítva, nem nyomkövethetők, elveszhetnek ill. megrongálódhat tartalmuk a hosszantartó szállítás következtében, valamint nem reklamálhatók. Az alacsony szállítási költség kompenzálja a fokozott KOCKÁZATOT és a HOSSZABB szállítási időt, mely 5-15 munkanap között mozog.

Öntől függ, hogy ezt a szállítási módot választja-e, hiszen az alacsony ár némi kockázattal jár:

  • a csomagok nem kerülnek a postai rendszerben nyilvántartásba - így ezek nem reklamálhatók és nem nyomonkövethetők
  • a kézbesítési idő nem garantált - a kézbesítés akár két hétig is eltarthat
  • sérülhet a küldemény tartalma - ha a boríték nem fér be a postaládába, a postás félbehajthatja
  • a csomag elveszhet - a közönséges küldemény útközben elkeveredhet (elég egy kis hiba a címben) vagy valaki kilophatja a postaládából (a nagyobb borítékok általában nem férnek be a postaládába)
  • az esetleges károk nem behajthatók - a közönséges küldemény választásával a vevő átvállalja az összes ilyen kockázatot (ld. Üzleti Feltételek)

Postaköltség csak 990 Ft

Minden egyszerű levélküldeményhez

Általában egy héten belül

Gyors gyártás és szállítás

Minőségi fotópapír

Félig matt fotópapírra nyomtatunk

Mágneses fólia

Rugalmas mágneses fóliát használunk